Warnsborncross 2017

geplaatst op maandag 30 januari 2017 Warnsborncross 2017 De Warnsborncross is een hardloopwedstrijd die jaarlijks door Loopgroep Arnhemia wordt georganiseerd. Dit jaar is dat voor de 22e keer en vindt de cross plaats op zondag 12 maart.

De Warnsborncross gaat over de onverharde paden van landgoed Warnsborn in Arnhem. Een overzicht van de route is HIER te vinden, deze is ook als een GPX-bestand te downloaden zodat je deze kan inladen in een GPS-apparaat.

De volgende afstanden kunnen gelopen worden:

-   1,2 kilometer (jeugdloop, t/m 12 jaar)
-   5,5 kilometer
- 11,0 kilometer
- 16,5 kilometer *

* Om de laatste ronde van de 16,5 km te kunnen lopen moet de doorkomst van de tweede ronde binnen 80 minuten zijn.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met vrijdag 10 maart via het registratieformulier op onze website. Bij voorregistratie ligt het startnummer op de wedstrijddag voor u klaar op het inschrijfbureau. Inschrijven op de wedstrijddag is op het inschrijfbureau in de kantine van Tennisvereniging Schaarsbergen, Kemperbergerweg 671a, Arnhem. Het inschrijven of ophalen van uw startnummer kan tot 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

Starttijden en afstanden
10:30 uur Jeugdloop (t/m 12 jaar), 1200 meter
11:00 uur Seniorenloop, 5,5 km, 11 km en 16,5 km (1, 2, 3 ronden)
* Voor deelnemers aan de 16,5 km is de uiterste tijd na 2 ronden 80 minuten.

Jeugdloop: 1,50 euro
Seniorenloop: 5,00 euro
Het inschrijfgeld kan betaald worden bij inschrijving of, in geval van voorregistratie, bij het afhalen van uw startnummer op het inschrijfbureau. Er is geen mogelijkheid om te pinnen en wij verzoeken u om gepast te betalen.

Locatie en parkeren
De wedstrijdlocatie is nabij 't pannekoekhuis Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg 673 in Arnhem. Op de toegangswegen naar de wedstrijdlocatie staan borden die u de weg wijzen. Langs de Kemperbergerweg is parkeergelegenheid aanwezig. Volg ook daarvoor de borden en de aanwijzingen van onze parkeerwachters.

(Medische) verzorging
Tijdens de Warnsborncross is er EHBO aanwezig. Verder is er een drinkpost met sportdrank of water.
In de kantine van Tennisvereniging Schaarsbergen kunt u na afloop van de wedstrijd terecht voor een drankje.

Kleedgelegenheid
Nabij de start en finish is er een mogelijkheid om je om te kleden en je kleding of sporttas achter te laten.

Loopgroep Arnhemia
warnsborncross@loopgroep-arnhemia.nl
De Warnsborncross heeft een eigen Facebookpagina.