Open dag Bio Vakantieoord 18 maart 2017

geplaatst op vrijdag 10 maart 2017 Open dag Bio Vakantieoord 18 maart 2017

2017 Open dag Bio Vakantieoord en NCPG (Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten)

Negentig jaar worden is niet niks.

Zeker niet voor een organisatie als het Bio Vakantieoord: Een organisatie met een rijke geschiedenis en sinds 20 jaar een vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind. Een unieke plek in de Arnhemse bossen waar alles zo is aangepast dat kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen en het hele gezin er echt even op vakantie is.
Dat vinden wij zeker een feestje waard. Een feest dat we graag met alle betrokkenen en geïnteresseerden vieren. Op zaterdag 18 maart openen we daarom onze deuren tijdens onze Open Dag. Het belooft een mooie dag te worden met veel gezelligheid. Voor iedereen is er wat te beleven: jong, oud, met of zonder handicap.
Verken bijvoorbeeld als gezin jullie mogelijkheden om bij ons vakantie te vieren, of als paardengek jouw mogelijkheden om paard te rijden bij Manege in ’t BioBos. Maar ook voor zorgverleners, vrijwilligers, donateurs, sponsors en andere geïnteresseerden staat de deur open.

Wat is er zo al te beleven?

• Bekijk het Bio Vakantieoord en alle aangepaste faciliteiten
• Diverse activiteiten bij Manege in ’t Biobos
• Lancering van de bijzondere publicatie 90 jaar Bio Vakantieoord
• Workshop rolstoeldansen
• Clinicsrolstoelbasketbal
• Hardloopclinic
• Workshop “Thuis snoezelen”
• Maak kennis met Zorg+
• Bouw met lego mee aan de toekomst van het Bio Vakantieoord

Je bent van harte welkom op zaterdag 18 maart tussen 11.00 uur en 16.00 uur om een bezoekje aan ons park te brengen.

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma zie website http://www.stichtingbio.nl/opendag.aspx

Klik hier voor de indeling van het programma.