X

1e warmtewandeling groot succes

geplaatst op woensdag 29 december 2021 16 December j.l. werd de eerste warmtewandeling van deze winter gehouden. Johan van Rhenen van Rijn IJssel Energie Coörperatie liep met een groep geïnteresseerden langs 7 huizen.

Start bridgeseizoen Schaarsbergen

geplaatst op zaterdag 25 september 2021

Bridgeclub Schaarsbergen kenmerkt zich door gezelligheid, gekoppeld aan de spanning van het bridgespel. Naast de bridgeavonden op de dinsdag en de bridge-middagen op de vrijdag organiseert de club ook een bridgeweekend, een paas- en een kerstdrive.

Nacht van de vluchteling op Schaarsbergen

geplaatst op zondag 19 september 2021

In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september werd de sponsorloop Nacht van de Vluchteling gehouden. In de dorpskerk Schaarsbergen werden de lopers opgevangen. Vrijwilliger Cees van der Miessen doet verslag

 

dorpskerk Schaarsbergen

Terugblik Hier is de Toekomst

geplaatst op zondag 19 september 2021 Zaterdag 11 september werd door de werkgroep duurzaam Schaarsbergen Hier is de Toekomst georganiseerd. Een event rondom het thema duurzaamheid op het veld voor de dorpskerk. Na anderhalf jaar van beperkingen was het fijn om weer eens gezellig samen te kunnen komen en de blik vooruit te richten.


1 2 3 ... 31