X

Bijeenkomst Alpe d'HuZes 6 april 2018 Dorpshuis

geplaatst op zondag 25 februari 2018 Bijeenkomst Alpe d'HuZes 6 april 2018 Dorpshuis

Drie pannenkoekenbakkers, één berg en één fiets. Het wordt een geweldige uitdaging voor ons allemaal om de Alpe d’Huez op te mogen fietsen voor het KWF. Door te fietsen laten we zien dat er aandacht is voor iedereen die ziek is. We laten zien dat we er voor hen zijn en dat wij op onze manier voor hen vechten.

Toen we een paar jaar geleden de Alpe d’HuZes op tv zagen was het al de droom om hieraan deel te nemen. Dit jaar gaan we ervoor! We hadden geen idee hoeveel dagen training en voorbereiding er in ging zitten maar we wisten wel waar we het voor zouden doen. Dit is om eindelijk een medicijn te vinden tegen kanker. Het duurt al zo lang en er zijn al zo veel vreselijke verhalen. Met iedere kilometer die we rijden komen we dichter bij ons doel en het doel van iedereen, dat er een medicijn komt tegen kanker.

Toch zal dit ook een persoonlijke overwinning worden voor ons alle 3. Het maakt niet uit hoe vaak je naar boven gaat, zolang je maar kunt zeggen dat je het uiterste uit jezelf gehaald hebt. Zoals ook iedereen dat doet voor wie wij geld ophalen. 7 juni is het zo ver, tot dan gaan we trainen, geld ophalen en genieten van dit avontuur.

Een avondje genieten van goed eten en gezellig gezelschap voor het goede doel. Tijdens deze avond zal er heerlijk voor u gekookt worden en u hoeft alleen te genieten. De binnenkomst is om 18:00 uur en na het openingswoord zal er een lekker buffet voor u klaar staan. Vervolgens zullen we om 20:30 verdergaan met een borrel. Voor de mensen die willen deelnemen aan het buffet zijn de kosten 20 euro per persoon, waarbij ook nog vier drankjes inbegrepen zijn, vervolgens mag u de hele avond blijven. Voor de mensen die alleen naar de borrel komen zijn de kosten vijf euro. Hierbij zitten twee drankjes erbij inbegrepen en een hapje

Hieronder zijn de actiepagina’s vermeld.
Teampagina: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teampannenkoek
Maarten: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/maartenjas
Ruud: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ruudleibbrand
Wander: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/wanderalblas

Wij hopen u vrijdag 6 april in grote getalen te kunnen ontvangen. Aanmelden kan via benefietalphedhuzes@gmail.com of bij het dorpshuis op 026-4422860. Bent u verhinderd? Bekijk onze pagina’s en voel u genodigd te doneren. Wilt u al voor de benefietavond doneren, dat kan zeker de bovenstaande pagina’s staan al online.

Met een sportieve groet van Maarten, Ruud en Wander