OUTDOOR GELDERLAND Nationale en Internationale spring- en dressuurwedstrijden én samenwerking met Stichting Bio

geplaatst op maandag 18 juni 2018
Dit jaar vindt Outdoor Gelderland plaats van 26 juni tot en met 1 juli 2018.

De eerste dag, dinsdag 26 juni, staat geheel in het teken van de aangepaste sporter.
Stichting Bio werkt samen met Outdoor Gelderland onder de noemer: Gelderland sport onbeperkt.
Outdoor Gelderland verbindt zich aan het ParaPaard als onderdeel van Fonds Gehandicaptensport.
Waar Fonds Gehandicaptensport zich inzet om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te vergroten en te verbeteren en meer andacht te vragen voor de gehandicaptensport zet ParaPaard zich specifiek in voor de aangepaste paardensport.
De Manege in 't BioBos neemt deel aan en zal het publiek vertellen over de mogelijkheden en activiteiten bij de manege voor

kinderen en volwassenen met een beperking. www.stichtingbio.nl

De andere dagen wordt er een gevarieerd programma afgewerkt.
Tijdens dit prestigieuze topsportevenement kun je genieten van Nationale en Internationale spring- en dressuurwedstrijden.

Ons restaurant is gesitueerd tussen de inrijpiste en de hoofdpiste, waar je geniet van culinaire hoogstandjes. Dit wil je niet missen !
Het volledige programma is te vinden op: www.outdoorgelderland.nl

Michiel Hendrix en Baileys, foto: de Hoefslag