X

Schaarsbergen op de kaart !

geplaatst op dinsdag 14 augustus 2018

Sinds enkele weken is de website van de Dorpsraad Schaarsbergen uitgebreid met een verzameling van alle verenigingen, instellingen, recreatieve en andere bedrijven. (www.dorpsraadschaarsbergen.nl/Activiteiten, onder Schaarsbergen op de kaart)

 

Op een stippenkaart staan (nagenoeg) alle in Schaarsbergen gevestigde activiteiten, maar ook enkele aan Schaarsbergen gelinkte bedrijven.

Je kunt inzoomen op de kaart en de informatie popt up. Soms staan er op (nagenoeg) één locatie dicht op elkaar veel vermeldingen op (nagenoeg) één locatie.

Daarnaast vind je onderaan deze kaart van iedere vermelding uitgebreidere informatie. Gebruik hiervoor de scrollfunctie, rechts naar de kaart.

Deze gegevens zijn ontleend aan de algemeen beschikbare gegevens op internet.

Graag maken we dit geheel zo compleet mogelijk en doen hierbij een oproep aan de genoemde activiteiten om hun vermelding na te kijken op onze website en eventuele correcties te mailen aan: ben.droge8@gmail.com

Ook iedere nog niet genoemde activiteit kun je op dit mailadres melden.

N.B. Voor deze vermeldingen brengen wij geen kosten in rekening.

Voor het aanmelden van incidentele activiteiten ten behoeve van de vermelding op de website en de nieuwsbrief kunt u het mailadres info@dorpsraadschaarsbergen.nl (blijven) gebruiken.

 

Let wel:
De Dorpsraad Schaarsbergen houdt zich het recht voor om, zonder opgave van reden, publicaties te weigeren.

Bij voorbaat bedanken wij je voor de te nemen moeite en wensen iedere lezer veel plezier met deze informatie.