Steek je handen uit de mouwen voor Schaarsbergen

geplaatst op vrijdag 19 oktober 2018 Steek je handen uit de mouwen voor Schaarsbergen Het bestuur van de Dorpsraad Schaarsbergen zoekt versterking. Op de komende ALV in maart 2019 zullen een aantal bestuursleden aftreden waardoor nieuwe bestuursleden meer dan welkom zijn.

Heb je een passie voor Schaarsbergen? Wil jij je pro-actief inzetten voor een nog mooier en gezelliger dorp? Maak je je druk over het verdwijnen van de buslijn in de avond of geluidsoverlast van toekomstige Hercules vliegtuigen op vliegveld Deelen? Vindt je ook dat de wegen en riolering in De Bakenberg moeten worden opgeknapt en zou je de sociale cohesie in het dorp graag willen verbeteren? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek!

Als lid van het bestuur woon je de Dorpsraad- en bestuursvergaderingen bij en ga je daarnaast op pad om problemen aan te pakken en initiatieven te ontplooien in en voor Schaarsbergen. Het is aan jezelf hoeveel tijd je hierin steekt, maar meestal gaat dit om enkele uren per week, afhankelijk van het onderwerp. Ieder nieuw bestuurslid draait standaard, in een wederzijdse proefperiode, mee als aspirant-bestuurslid.

Daarnaast zoekt het bestuur ook mede-bewoners die hen helpt op één of meerdere onderwerpen, zonder dat ze fulltime-bestuurslid zijn.

Dus heb je wat tijd over en wil je je graag inzetten voor een nog mooier Schaarsbergen, mail een kort bericht met je motivatie naar info@dorpsraadschaarsbergen.nl en secretaris Marnix ten Brinke neemt contact met je op voor een afspraak.