Avond4daagse dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni 2019

geplaatst op vrijdag 07 juni 2019  Avond4daagse dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni 2019

Avond4daagse,
dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni 2019

In de pure natuur van Schaarsbergen, met heerlijke lanen en slingerende paden door inspirerende bossen en kleurrijke heidevelden, organiseren wij de 26ste editie van de Avondvierdaagse.

De avondvierdaagse (A4D) is een sportieve meerdaagse wandelbeweging voor jong en oud, voor beginners en voor gevorderden, voor recreanten en voor topsporters !
Ontspannen inspannen in een zeer gemoedelijke ambiance.
Met als hoogtepunt een fantastische finale-avond met een feestelijke intocht van de “helden” met muzikale begeleiding van Muziekvereniging Eendracht en het Trompetterkorps van Stal Mansour.

Aan dit wandel-evenement kun je individueel deelnemen maar ook in groepsverband (scholen).
Je kunt kiezen uit routes van 5 km en 10 km.
De wandelingen starten en finishen in de Paarden-Arena van Stal Mansour Kemperbergerweg 793.

De Avondvierdaagse van Schaarsbergen biedt je een ongeëvenaarde en zeer verrassende wandelervaring.
Een “must” voor alle wandelvrienden en vriendinnen.

PS: honden mogen mee, mits deze aangelijnd zijn.

Deelnemen

Iedereen die mee loopt dient zich in te schrijven !
Dus ook begeleiders moeten zich inschrijven.

Vanwege de grote aantallen deelnemers en de logistieke organisatie is het raadzaam je voortijdig in te schrijven.
In uitzonderingsgevallen kunnen individuele deelnemers zich nog bij de start van de Avondvierdaagse bij de inschrijfbalie laten inschrijven (dinsdag vanaf 18.00 uur).

De deelnamekosten bedragen bij voorinschrijving € 5,- per deelnemer inclusief medaille en € 3,- exclusief medaille.
Bij inschrijving aan de start op dinsdag wordt per deelnemer € 1,- extra in rekening gebracht.
Het bedrag ter plaatse te voldoen aan de inschrijfbalie.

Starttijden:

• Dinsdag/woensdag/donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur.
  • Vrijdag: start 10 km om 18.00 uur en start 5 km om 18.30 uur.

Inschrijven

Inschrijven voor individuele lopers kan vanaf 15 april 2019. Vanaf dit jaar dient u aansluitend aan uw inschrijving het verschuldigde inschrijfgeld via iDeal te betalen. Via dit inschrijfformulier kunt u tot maximaal 6 personen in 1 keer inschrijven en betalen.

Is uw groep groter dan 6 personen, dan kun u een inschrijfformulier opvragen via a4dschaarsbergen@live.nl Wij sturen u dit graag toe.

De sluitingsdatum voorinschrijving voor grote groepen/scholen is vrijdag 7 juni 2019.
De sluitingsdatum voorinschrijving voor individuele lopers is vrijdag 14 juni 2019.
Aanmeldingen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen, je kunt je echter nog op de startavond inschrijven (+ € 1,-).

Door inschrijving voor de avond4daagse Schaarsbergen ga je akkoord met het algemeen reglement.