X

Foto-expositie “Arnhem uit de kunst”. Van zaterdag 4 januari t/m zondag 2 februari 2020 in de Van Ranzowzaal van Dudok Arnhem.

geplaatst op maandag 27 januari 2020 Foto-expositie “Arnhem uit de kunst”. Van zaterdag 4 januari t/m zondag 2 februari 2020 in de Van Ranzowzaal van Dudok Arnhem.In deze informatie kort een berichtje over mijn project.
Het gaat over onze mooie stad Arnhem en over de kunst die in alle Arnhemse woonwijken te vinden is.

De 1e fase van het project van mijn Stichting is nu gereed, het boek "Arnhem uit de kunst" is klaar.Zaterdag 30 november ligt het bij boekhandel Hijman Ongerijmd in Arnhem.
Van 10.00 tot 13.00 uur ben ik daar die dag aanwezig. 

De ondertitel van het boek is "Nulboek", hiermee wil ik aangeven dat het boek de 1e stap is naar langdurige aandacht voor
kunst in de publieke ruimte in Arnhem.


Het boek bestaat uit 26 hoofdstukken.
In deze hoofdstukken veel informatie over Arnhem en over meer dan 1.000 kunstwerken (met soms een rafelig randje),
die her en der in de stad te bewonderen zijn.
Een boek met veel kleine en vaak verrassende "weetjes" en met vele foto's waaronder een prachtig fotoverhaal van 24 foto's
in groot formaat van fotograaf Herman van Ommen.
Veel mooier wordt het niet. 

Foto-expositie “Arnhem uit de kunst”. Van zaterdag 4 januari t/m zondag 2 februari 2020 exposeert Theo Brink van Stichting Kunst in de Publieke Ruimte in Arnhem een groot aantal eigen foto’s van Arnhemse kunst in de Van Ranzowzaal van Dudok Arnhem.
Met zijn project heeft hij ruim 1.000 kunstwerken in Arnhem gefotografeerd en beschreven in zijn boek “Arnhem uit de kunst”.
Voor de foto-expositie is een selectie gemaakt van circa 40 kunstwerken die in Arnhem te bewonderen zijn. De expositie is dagelijks tijdens de openingsuren van Dudok Arnhem, tenzij de ruimte in gebruik is, gratis toegankelijk.


Locatie: IVF, Kemperbergerweg, Sterman


Dank en groet Theo Brink
Oprichter en bestuurder van de
Stichting Kunst in de Publieke Ruimte in Arnhem