Wensen en eisen openbaar vervoer in Arnhem en omstreken

geplaatst op maandag 16 december 2019  Wensen en eisen openbaar vervoer in Arnhem en omstreken

Wensen en eisen openbaar vervoer in Arnhem en omstreken

In september hebben wij u namens de Gemeente Arnhem gevraagd om een enquête in te vullen om meer te weten te komen over wat de Arnhemmers belangrijk vinden van het openbaar vervoer.
De aanleiding voor de enquête is de voorbereiding van het nieuwe OV-contract dat voor tien jaar gesloten gaat worden met een vervoerbedrijf.
De gemeente Arnhem wilde pro-actief haar mening aan de provincie geven over het openbaar vervoer en heeft daartoe inwoners in alle wijken met een online vragenlijst geraadpleegd.

Op 15 oktober jongstleden heeft het college B&W akkoord gegeven op de 'Arnhemse inbreng op de Programma van Eisen van RijnWaal'.
De volgende stap is de behandeling ervan in de gemeenteraad.
Als zij de stukken heeft besproken en vastgesteld worden deze aan het provincie overhandigd.

De enquête, waarvoor inwoners zijn benaderd, heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd.
Bijna 700 reacties zijn er binnengekomen.
Via deze links kun je de Uitslag Enquête en het Persbericht Arnhemse Wensen en Eisen nalezen.

Dhr. Uil, bestuursadviseur Mobiliteit, bedankt ieder voor het invullen !