geplaatst op woensdag 25 maart 2020 Zaterdag 28 maart Grote Schoonmaak Zwerfvuil GAAT NIET DOOR, MAAR KIJK HIER VOOR EEN LEUKE TIP !

Zaterdag 28 maart 10.00 uur: Grote Schoonmaak Zwerfvuil GAAT NIET DOOR, MAAR LEES VERDER.
Help mee  en hou Schaarsbergen schoon !

Zwerfvuil

De onlangs aangekondigde actie op de site van de Dorpsraad betreffende het rapen van zwerfvuil op Schaarsbergen a.s. zaterdag zal niet doorgaan.
Misschien is het een idee om tijdens een frisse neus-wandelingetje een plastic zak en handschoenen mee te nemen om zo, individueel, Schaarsbergen toch nog wat schoner te maken ? JdV/HF

Dit initiatief is 10 jaar geleden ontstaan bij Hein Frederiks en mijzelf omdat we ons zo erg stoorde aan het zwerfvuil,
vooral langs de Kemperbergerweg/Koningsweg en de Bakenbergseweg.
We verzamelen om 10.00 uur op de hoek Het Lage Erf/Kemperbergerweg (bij de bakkerij Reijnen) en gaan met
ploegjes op pad.
Welke delen er opgeruimd worden hangt van de aantal vrijwilligers af, maar het komt meestal neer op de
Kemperbergerweg/Bakenbergseweg, een stukje van de Koningsweg links en rechts.

Hoe meer deelnemers, hoe schoner Schaarsbergen weer wordt.

Hopelijk houdt iedereen, ook daarna, zijn straatje weer een beetje in de gaten voor wat betreft zwerfvuil.

Plastic zakken, handschoenen en prikkers zijn aanwezig.

Wie
Iedere actieve Schaarsberger van 6 tot 100 jaar, met een beetje hart voor de omgeving

Zaterdag 28 maart, van 10.00 uur tot circa 12.00 uur.

Hoek Het Lage Erf/Kemperbergerweg (bij de bakkerij Reijnen)

Waardering
Na afloop wordt er door Wendy Reijnen een bak koffie geschonken en kunnen we genieten van Mooi Schaarsbergen !

Jeannette de Vries en Hein Frederiks