Start bridgeseizoen Schaarsbergen

geplaatst op zaterdag 25 september 2021 BRIDGEN: EEN GOEDE REMEDIE TEGEN EENZAAMHEID!
Welkom bij Bridgeclub Schaarsbergen…..
Door op een club spelletjes te spelen, met anderen te sporten, of, zoals in ons geval, te bridgen, kan men heel eenvoudig de eenzaamheid doorbreken. Bridgen scherpt de geest en geeft gelegenheid mensen te ontmoeten!

Bridge-avonden en - middagen in Schaarsbergen

Bridgeclub Schaarsbergen kenmerkt zich door gezelligheid, gekoppeld aan de spanning van het bridgespel. Naast de bridgeavonden op de dinsdag en de bridge-middagen op de vrijdag organiseert de club ook een bridgeweekend, een paas- en een kerstdrive.

Onze competitie loopt van september tot begin juni, maar ook in de zomermaanden is er gelegenheid om te bridgen.Onze club kent drie “lijnen” (A, B en C), zodat zowel beginners als gevorderden welkom zijn, met of zonder bridgepartner.

Meer informatie?

Mocht u geïnteresseerd zijn of nadere informatie willen ontvangen, neemt u dan contact op met onze secretaris Ada Timpert (telefoonnummer 026 – 379 07 37) of via de mail met bridgeclubschaarsbergen@gmail.com.